Over ons

TBGS B.V. is een familiebedrijf. Jarenlange ervaring, en een samenwerking op basis van een gezamenlijk doel en loyaliteit. Vader was zelfstandig ondernemer, een vakman in hart en nieren. Juist omdat de door passie gedreven vader wist wat het betekent om een goedlopend, kwalitatief goed bedrijf te voeren adviseerde hij zijn zoons juist om dit niet voort te zetten. Dit advies leidde frappant genoeg tot een deel van het huidige vakmanschap wat wij tegenwoordig nog steeds levert. De zonen gingen op advies van vader aanvankelijk elders werken en deden zo ervaringen op die anders waren dan hoe vader en de opleiding het hen geleerd had.

Ervaring en hernieuwde kennis bundelen

Die expertise werd mee thuisgebracht. Daardoor ging generaties lange ervaring niet over in bedrijfsblindheid en werd er gebruik gemaakt van nieuwe inzichten en moderne technieken en materialen. Kwaliteit is hun vaandel. Een eerlijk advies waarbij de klant verschillende opties krijgt. Opties die zij kunnen bieden vanuit het brede aanbod wat zoveel jaren ervaring met zich meebrengt.

Passie

Wanneer je de mensen van TBGS B.V. hoort praten hoor je passie. Voor hen is goed en eerlijk vakmanschap veel meer dan een functioneel dak. Zij waarborgen de veiligheid die een woning moet bieden. De familieleden hebben ieder andere expertises, andere kwaliteiten. Deze krachten bundelen zij tot een gezamenlijk doel. Dat doel is een tevreden klant en gedegen vakwerk. Daar waar zij de expertise niet hebben doen zij een beroep op andere specialisten. Specialisten met dezelfde liefde voor hun vak, dezelfde gedrevenheid en enthousiasme. Want immers; ouderwets vakmanschap hoort van deze tijd te zijn!

De geschiedenis leert dat u met gedegen dak onderhoud veel geld bespaart!

Wist u dat u met goed dak onderhoud de levensduur van uw dak met wel 10 jaar kunt verlengen. Renovatie wordt vaak door collega dakdekkers aanbevolen, maar is niet altijd noodzakelijk. In veel gevallen volstaat een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw dak ook en kunt u hiermee langer met uw dak doen. Een onderhoudscontract van TBGS B.V. heeft u al vanaf een aantal euro per maand. Terwijl een renovatie u vaak duizenden euro's of zelfs meer kost.

Wij bieden u drie mogelijke onderhoudsvormen aan. U bepaalt zelf welke onderhouds onderdelen het beste bij uw dak passen.

Webpage