header

Waarom schoorsteen onderhoud bij TBGS?

  • Wij zijn specialist in schoorstenen en zijn gevestigd in Eindhoven
  • Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven
  • Wij voeren een gratis schoorsteeninspectie bij u uit
  • Wij hebben veel ervaring met schoorsteen renovatie, repareren en onderhoud.
Offerte aanvragen
Home » Schoorsteen » Schoorsteen onderhoud

Onderhoud van uw schoorsteen

Heeft u een schoorsteen dan is onderhoud van deze schoorsteen zeer belangrijk. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat u zonder problemen gebruik kunt maken van uw schoorsteen, maar ook dat er geen vuil uw huiskamer in komt en de lucht in uw huis gezond blijft. Laat daarom regelmatig uw schoorsteen vegen door een erkende schoorsteenveger. TBGS B.V. heeft gediplomeerde schoorsteenvegers in dienst die uw schoorsteen snel en grondig kunnen reinigen en verwijderen zo alle roet, vogelnesten en ander vuil uit uw schoorsteen en huis.

Schoorsteen onderhoud aan de buitenkant

Een reguliere schoorsteenveger komt vaak alleen de binnenkant reinigen. TBGS B.V. is naast schoorsteenveeg specialist ook dak specialist en kan dus ook bij u het dak en de buitenkant van uw schoorsteen onderzoeken, repareren en renoveren. Uw schoorsteen krijgt namelijk vaak veel te verduren, omdat deze uitsteek en van alle kanten te maken krijgt met sneeuw, hagel, wind en regen. Dit kan de voegen en het lood om de schoorsteen aantasten, met alle gevolgen van dien.

Schoorsteen ook in het onderhoudsabonnement

Wij vindden het belangrijk dat u tevreden bent en alleen betaalt voor de diensten die u wilt afnemen. U kunt bij ons daarom zelf uw onderhoudsabonnement samenstellen en kiest zelf welke onderdelen u wel niet wilt hebben. Heeft u een schoorsteen dan kunt u dit opgeven en meenemen in het onderhoudsabonnement, wij komen dan jaarlijks uw schoorsteen en dak onderhouden en inspecteren. Uw dakgoten, daklood, dakpannen en dakleer worden gereinigd en geïnspecteerd en kleine reparaties worden direct uitgevoerd. Zo voorkomt u lekkage en andere schade.

Kies voor professioneel onderhoud aan uw schoorsteen.