Dakdekker Waalre

Ook in waalre ziet u ons steeds vaker. Dat komt omdat de mond tot mond reclame over ons als dakdekkers steeds verder gaat. Een hoge klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1. Wij bouwen al jaren aan een waterdichte en hoge reputatie als het gaat om kwalitatieve dakbedekking. Ook Aalst-Waalre valt onder ons werkgebied.

Dakbedekking in Waalre nu nog beter

Onder dakbedekking vallen vele dakwerken zoals:

Dakrenovatie
Dak lekkage reparatie
Dak onderhoud
Dakisolatie
De schoorsteenDakgoot reinigen

Al deze dakwerken vallen onder de werkzaamheden van Totaaldakspecialist, u hoeft dus nog maar 1 bedrijf in te schakelen voor alle oplossingen rondom uw dak. Dat scheelt u tijd, geld en zorgt ervoor dat uw dak er weer jarenlang tegen aan kan.

Gediplomeerde schoorsteenveger voor schoorstenen in Waalre

Een schone schoorsteen is een veilige schoorsteen. Om deze veiligheid en overige vervelende zaken te voorkomen is het belangrijk dat u jaarlijks een schoorsteenveger laat langskomen voor het schoonmaak werk. De klus is zo gedaan en u kunt weer genieten van een schone schoorsteen. TBGS B.V. kan u hier ook mee helpen, onze dakdekkers zijn namelijk ook erkend schoorsteenvegers. Zij kunnen uw schoorsteen vegen tegen betaalbare prijzen en controleren direct de staat van uw dak en uw schoorsteen.

Nieuw dakdekkersbedrijf in Waalre

Met ons hoofdkantoor in Eindhoven, bedienen wij ook steeds vaker andere steden en dorpen. U zult ons dakdekkersbedrijf dan ook steeds vaker in Waalre tegenkomen. Wij helpen iedereen die problemen heeft met het dak of die een bedrijf zoekt voor gedegen dak onderhoud. Want moet goed onderhoud, gaat uw dak jaren langer mee.

Steeds meer daken in Waalre met Tritoflex

Dakbedekking met een vloeibaar rubber veilig en snel gespoten op uw dak. U heeft er waarschijnlijk nog nooit over nagedacht, maar het biedt u vele voordelen. Het vloeibare dakbedekkings materiaal Tritoflex maakt uw dak waterdicht op een veilige en milieuvriendelijke manier. Uw kans op lekkage daalt enorm met Tritoflex op uw dak.