Dakdekker Veldhoven

Met wel 44.136 inwoners en vele tienduizenden daken, mag Veldhoven zich een kleine stad noemen. Al deze daken verdienen de beste aandacht en dakbedekking, zodat ze zo lang mogelijk meegaan. Heeft u een dak in Veldhoven en omstreken? En heeft u vragen over uw dak of schade? Totaal Dak Specialist helpt u met gratis en vrijblijvend dakdekker advies in dit werkgebied, wij maken al meer dan 25 jaar de daken in en rond Veldhoven op een professionele en vakkundige manier. Met onze hulp kan uw dak er weer jaren tegenaan.

De beste dakbedekking in Veldhoven

Wij noemen ons niet zomaar Totaal Dak Specialist wij streven er ook naar om de beste te zijn, onze dakdekkers zijn gediplomeerd en kunnen alles repareren en maken rondom uw dak. Heeft u problemen met uw schoorsteen, regenpijp, dakgoot of denkt u aan renovatie, alle dakwerken vallen onder de werkzaamheden van Totaaldakspecialist. In tegenstelling tot andere dakdekkers, adviseren wij vaak gedegen onderhoud voor uw dak en zullen pas in de laatste plaats advies geven voor een renovatie. Goed onderhoud is voor u namelijk veel goedkoper, omdat het ervoor zorgt dat uw dak veel langer meegaat. Bekijk meer over onze onderhoudsabonnementen.

Heeft u al een goede schoorsteenveger?

Wanneer u op uw dak een schoorsteen heeft, weet u dat goed onderhoud en regelmatig uw schoorsteen laten vegen belangrijk is. U voorkomt hiermee verstoppingen en lekkages. Laat uw schoorsteen dan ook door een vakman vegen, die tegelijkertijd ook uw dak en dakwerken in de gaten kan houden. Onze vakmensen zijn gediplomeerde schoorsteenvegers en dakdekkers tegelijk. Zo kunnen wij direct kleine reparaties uitvoeren en u adviseren over de staat van uw schoorsteen en dak.

Veel gebruikte dakdekkersbedrijf Veldhoven

Vele klanten in Veldhoven en omstreken zijn u al voor geweest en helpen wij jaarlijks bij hun onderhoud, stormschade, renovaties, lekkages en of nieuwbouw. Ons dakdekkersbedrijf wordt ook in Veldhoven hoog gewaardeerd. Onze klanten geven ons zelfs een 9,2 voor onze werkzaamheden en service. Wij komen zelfs gratis en vrijblijven bij u langs om samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw dakprobleem.

Kies ook voor Tritoflex in Veldhoven

Tritoflex is nieuw op de Nederlandse markt, met Tritoflex is uw dak snel en vakkundig waterdicht en kan uw dak de zwaarste stormen aan. Tritoflex is een milieuvriendelijke manier van dakbedekken waarbij niet op uw dak gebrand hoeft te worden, dat voorkomt afval en nare luchtjes en zorgt er ook nog eens voor dat uw dak waterdicht is en blijft. Uw kans op lekkage vermindert fors en de levensduur van uw dak wordt verlengd. Bel ons gratis via 040-2026744 of mail ons op info@tbgs.nl