Dakdekker Son en Breugel

Een kleine maar hechte gemeenschap dat zijn onze ervaringen met Son en Breugel, wij komen er dan ook graag om de daken in Son en Breugel tot in de puntjes te verzorgen. Totaal Dak Specialist helpt huiseigenaren al jaren met problemen en onderhoud van het dak. Heeft u lekkage of wilt u uw dak isoleren, bel dan gerust voor gratis advies of stuur ons een mailtje via info@tbgs.nl. Bekijk ook onze andere werkgebieden.

Uitstekende dakbedekking in Son en Breugel

Wij doen niet aan gewone dakbedekking, maar van Totaal Dak Specialist kunt u uitstekende dakbedekking verwachten. Dit komt door onze jarenlange ervaring en goed opgeleide en professionele dakdekkers. Zodat u lang plezier beleeft van een waterdicht en stevig dak.

Schoorsteenveger nodig in Son en Breugel?

Al jaren helpen wij huiseigenaren in Son en Breugel met dakonderhoud en dak werkzaamheden en daar horen volgens ons ook schoorsteen werkzaamheden bij zoals, schoorsteenvegen, schoorsteenonderhoud en schoorsteen reparaties. Onze medewerkers zijn daarom opgeleidt tot Totaal Dak Specialist. Daaronder verstaan wij dat onze mensen alle dakwerken bij u kunnen voltooien met de hoogste kwaliteit en daar horen ook schoorstenen bij. Heeft u een schoorsteen en zoekt u een schoorsteenveger in Son en Breugel, maak dan een afspraak. Tijdens onze veeg werkzaamheden, kunnen we ook eenvoudig en gratis uw dak inspecteren. We zijn er immers toch al.

Dakdekkersbedrijf in Son en Breugel

Ons dakdekkersbedrijf komt regelmatig in Son en Breugel om de daken van tientallen klanten te verzorgen. Van dakgoot tot renovatie, u kunt bij ons terecht voor al uw dakwerken. Heeft u last van stormschade, bel ons meteen wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de schade te bekijken en op te lossen. Wacht ook niet bij lekkage, want hoe langer u wacht hoe meer onzichtbare schade ontstaat.

TRITOflex en TRITOtrowel in Son en Breugel

Heeft u ooit gehoord van TRITOflex of TRITOtrowel? Waarschijnlijk nog niet, dat komt omdat Tritoflex nog maar net in Nederland wordt aangeboden. Het is een revolutionaire manier van dakdekken dat het milieu spaart en uw dak waterdicht maakt, zonder op uw dak op het dakleer te hoeven branden. Wilt u meer weten, bel of mail ons gerust op 040-2026744 of info@tbgs.nl