Dakdekker nuenen

Huiseigenaren in Nuenen kiezen niet zomaar een dak specialist, maar ze kiezen steeds vaker een Totaaldakspecialist. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen of dak werkzaamheden. Bij ons staat uw tevredenheid en veiligheid voorop, daarom beoordelen onze klanten ons ook gemiddeld met een 9. Heeft u vragen over u dak of ons werkgebied.

Vakkundige dakbedekking in Nuenen

De daken in Nuenen verdienen de beste dakbedekking, zo blijven daken lang mooi en kunt u genieten van een waterdicht en goed geïsoleerd dak. Om dat te kunnen leveren, zijn we zeer streng op onze geleverde kwaliteit. Bent u niet tevreden, dan komen wij terug. Dat hoeven wij dan ook bijna nooit, onze dakdekkers weten dat wij een hoge kwaliteits standaard hebben en worden door onze eigen ervaren dakdekkers opgeleid tot vakmensen.

Schoorstenen in Nuenen vakkundig geveegd

Wij noemen ons dakspecialist en dan vinden wij dat we ook alle werkzaamheden rondom uw dak moeten kunnen aannemen en tot een succes brengen. Om die reden hebben wij onze dakdekkers ook omgeschoold tot vakkundige schoorsteenvegers, zo heeft u bij één bedrijf alles onder 1 dak. TBGS B.V.t is zelfs gediplomeerd door de A.S.P.B. de vakbond voor schoorsteenvegers. Uw schoorsteen wordt dus vakkundig gereinigd en geveegd tegen een betaalbare prijs, maar wij bieden u meer. Ook wanneer u problemen heeft met uw schoorsteen kunt u ons bellen, onze vakmannen kunnen ook reparatie werkzaamheden uitvoeren zoals metselwerk, voegwerk, loodwerk en het plaatsen van regen kappen. Heeft u vragen, bel ons gerust.

Het juiste dakdekkersbedrijf in Nuenen

Het dakdekkersbedrijf TBGS B.V. is een graag geziene gast in Nuenen, wij bedienen namelijk al jaren lang tientallen klanten met hoge klanttevredenheid. Onze dakdekkers gaan namelijk pas weg, wanneer uw dak tot in de puntjes verzorgt is en weer helemaal gerepareerd is. En met helemaal bedoelen wij ook helemaal, onze dakdekkers worden als vakmensen opgeleid die alle werkzaamheden rondom uw dak kunnen oplossen. Zo hoeft u maar 1 bedrijf in te schakelen voor al uw dakwerken. Van schoorsteen tot dakgoot.

Een waterdicht dak met Tritoflex in Nuenen

Een lekkage op het dak kan altijd voorkomen, maar wist u dat uw kans op lekkage fors vermindert met de juiste materialen. Een voorbeeld is het nieuwste dakbedekkingsmateriaal Tritoflex een vloeibaar rubber dat op uw dak gespoten kan worden en er voor zorgt dat uw dak waterdicht is op een milieuvriendelijke manier.