Dakdekker Mierlo

Wist u dat er meer dan 5.000 huizen staan in Mierlo? Daken die samen met de juiste dakdekker nog langer meegaan. TBGS B.V. regelt voor vele daken in Mierlo het onderhoud en zorgt ervoor dat huiseigenaren direct geholpen worden bij lekkage en onderhoud. Ons werkgebied ligt in het zuid oosten van Brabant, waar wij jaarlijks honderden daken bedienen van gedegen en vakkundig onderhoud en/of renovatie. Heeft u vragen over uw dak of advies nodig, bel ons dan gratis via 040-2026744.

Dakbedekking ook in Mierlo belangrijk

Goed en vakkundige dakbedekking wordt vaak onderschat, maar kan u juist veel geld besparen. Een goede dakdekker zorgt er namelijk voor dat de kans op lekkage geminimaliseerd wordt en dat de warmte in uw huis blijft. Daarmee bespaart u met de huidige energieprijzen flink op uw energierekening. Vele huiseigenaren in Mierlo kiezen daarom steeds vaker voor dakbedekking van Totaaldakspecialist.

Dakdekkersbedrijf Mierlo beoordeeld met een 9

Na elke klus vragen wij om een beoordeling, dat houdt ons scherp en laat aan andere huiseigenaren zien dat wij ons vak verstaan en pas weggaan wanneer u geheel tevreden bent over onze werkzaamheden. Wij werken namelijk alleen samen met vakmensen, die zich professioneel gedragen en al uw dak problemen kunnen op lossen. U hoeft ook maar 1 bedrijf in te schakelen voor al uw dakwerken. Dat maakt ons uniek en flexibel. Onze dakdekkers worden door eigen vakmensen opgeleid die al jaren meelopen en precies weten hoe uw probleem snel en goed opgelost kunnen worden.

Ook schoorsteenveger als vak

TBGS B.V. noemt zich niet zomaar Totaal specialist, wij helpen u namelijk met al uw problemen rondom uw dak. Daar hoort volgens ons ook uw schoorsteen bij. Wanneer u daar interesse in heeft kunnen wij uw schoorsteenveger tijdens onze werkzaamheden of inspectie aan uw dak. Dat spaart u kosten, omdat we de tarieven scherp kunnen houden. We zijn immers toch al aanwezig. Maar wij sturen niet zomaar schoorsteenvegers en dakdekkers, bij ons werken alleen gediplomeerde schoorsteenvegers en dakdekkers. Uw tevredenheid staat bij ons voorop

Ook daken in Mierlo waterdicht met Tritoflex

Een waterdicht dak dat wil iedereen. TBGS B.V. is daarom een samenwerking aangegaan met Tritoflex, want Tritoflex is de nieuwste manier van dakbedekken. Met Tritoflex is uw dak snel en vakkundig waterdicht en dat op een milieuvriendelijke en veilige manier. Wij zijn dan ook speciaal uitverkozen om Tritoflex in Brabant aan te bieden en onze dakdekkers zijn ook Tritoflex gediplomeerd.