Dakdekker Helmond

De daken in Helmond horen er piekfijn uit te zien, althans dat is onze mening. TBGS B.V. onderhoud al jaren de daken van tientallen woningen in Helmond. Wij voeren regelmatig lekkage reparaties, renovaties en dakonderhoud uit in deze mooie stad, maar ook andere werkgebieden. Kies ook voor de beste dakdekker van Helmond.

Dakbedekking in Helmond met topkwaliteit

Totaaldakspecialist werkt alleen met de beste materialen en vakmensen. Daarom durven wij ook gerust 10 jaar garantie te geven op ons geleverd werk. Wij zorgen ervoor dat u lang kunt blijven genieten van een kwalitatief en waterdicht dak.

Het dakdekkersbedrijf voor Helmond

Totaaldakspecialist wordt door consumenten beoordeeld met een 9,2. Daar zijn wij onze klanten zeer dankbaar voor. Wij streven altijd voor de hoogste klanttevredenheid en gaan pas weg, wanneer u tevreden bent. Heeft u na onze werkzaamheden nog vragen dan kunt u ons gratis bellen voor advies.

Naast dakdekken ook schoorsteenvegers

Omdat wij bij TBGS B.V. niet van half werk houden, leiden wij onze dakdekkers direct op tot schoorsteenvegers, zo kunnen we tijdens onze werkzaamheden ook direct uw schoorsteen onderhouden en schoon houden. Dat maakt het voor u makkelijk en goedkoper, omdat u toch al bij u aan het werk zijn. Houden we de tarieven scherp en bespaart u geld. Heeft u vragen over uw schoorsteen of schoorsteenvegen, bel of mail ons gerust.

Tritoflex nu ook in Helmond

Uw dakbedekking kunt u op vele manieren laten uitvoeren. De meest voorkomende manier is om gebruik te maken van een techniek waarbij het dakleer gebrand wordt op uw dak. Een methode die erg milieu onvriendelijk is en veel restafval veroorzaakt, maar daar hebben wij een oplossing voor. Het gepatenteerde product Tritoflex en Tritoguard maakt uw dak 100% waterdicht en kan door TBGS B.V. eenvoudig en snel op uw dak gespoten worden. Tritoflex is veilig, stinkt niet en duurzaam.