Dakdekker Geldrop

De kerk in het centrum, het dak van de Pijnenburg fabriek allemaal voorbeelden van mooie oude daken, die veel hebben doorstaan. Uw dak verdient de beste aandacht en een dakdekker die uw dak piekfijn in orde maakt en houdt. TBGS B.V. maakt al jaren daken in Geldrop en omstreken, ons werkgebied betreft geheel zuid-oost Brabant. Wij gaan namelijk nooit een uitdaging in de weg en maken een klus af tot onze klant geheel tevreden is en lang plezier heeft van een waterdicht en stevig dak.

Dakbedekking voor daken in Geldrop

Wij zijn van mening dat uw dak een essentieel onderdeel is van uw huis, het houdt regen en sneeuw buiten en de helpt om de warmte binnen te houden. Goede dakbedekking en dak onderhoud is belangrijk om die primaire doelen te waarborgen. Wanneer u vragen heeft over uw dak of direct hulp nodig heeft in verband met lekkage. Aarzel dan niet om ons te bellen of mailen. Wij helpen u snel en vakkundig.

Dakdekkersbedrijf Geldrop met hoge klantbeoordelingen

Wij staan voor onze kwaliteit en ons vakmanschap, daarom vragen wij elke klant na een klus ons te beoordelen. Wij zijn niet bang voor kritiek en hebben als regel pas weg te gaan na onze werkzaamheden, wanneer onze klanten volledig tevreden zijn met ons werk. Daarom worden wij ook gemiddeld beoordeeld met een 9. Wanneer u ons inhuurt kunt u ervan op aan dat de klus vakkundig geklaard wordt en uw dak weer lang meekan.

Laat uw schoorsteenvegen door de expert

Naast dakexpert is TBGS B.V. ook schoorsteen expert. Wij hebben opgeleide schoorsteenvegers in dienst die uw schoorsteen uitstekend onderhouden en vegen. Ook kunnen wij uw schoorsteen tijdens het vegen direct bekijken en controleren op slijtage en lekkage. Iets wat een regulier schoorsteenveger niet voor u kan doen. TBGS B.V. kan dat wel en helpt u bij al uw schoorsteen problemen.

Tritoflex in Geldrop dankzij TBGS B.V.

U zult dit product niet in de bouwmarkt tegenkomen, omdat Tritoflex alleen door vakmensen mag worden aangebracht op daken, schoorstenen en andere dakwerken. Het product Tritoflex is een milieu vriendelijke en veilige manier van dakbedekken. TBGS B.V. is speciaal gediplomeerd om dit product te mogen verkopen en gebruiken bij haar werkzaamheden. Heeft u ooit last gehad van een lekkage, dan is dat na het gebruik van Tritoflex verleden tijd.