Dakdekker Den Bosch

Dakdekken in Den Bosch vergt een speciale aanpak. Want in Den Bosch staan vele mooie, oude en historische huizen en panden. Erfgoed dat behouden moet blijven en dat kan met goed onderhoud en dakrenovatie uitgevoerd door een kwalitatief dakdekkersbedrijf in Den Bosch. TBGS is zo'n kwalitatief dakdekkersbedrijf en werkt al tientallen jaren aan oude en nieuwe daken. Onze vakmensen zijn opgeleid om een totaal oplossing te bieden. Hierdoor kunnen wij vanuit 1 bedrijf alle dak oplossingen bieden zoals dak reparaties, dakrenovaties, schoorsteenvegen, nieuwbouw van daken en alle overige dakwerken. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of werkgebieden mail ons gerust via info@tbgs of bel ons op 040-2026744.

Dakbedekking in 's Hertogenbosch

's Hertogenbosch heeft vooral in het centrum nog vele mooie en authentieke daken, daken die veel waard zijn en nog lang moeten blijven staan. Ze geven het centrum een speciaal karakter en historisch aanzicht. Dat maakt 's Hertogenbosch ook zo uniek. Om dit zo te houden is goed dakonderhoud en de juiste dakbedekking belangrijk. Zo blijven deze mooie daken en de fantastische sfeer behouden. TBGS BV weet hoe belangrijk dit is voor huis en pand eigenaren en biedt daarom totaal oplossingen op maat. Elk dak verdient een eigen aanpak en heeft weer eigen doelstellingen.

Schoorsteenveger in Den Bosch

Den Bosch heeft in vergelijking met andere steden in Brabant de meeste schoorstenen. Dat komt omdat Den Bosch een grote stad is en het centrum niet beschadigd is geweest tijdens bombardementen in de tweede wereld oorlog. Hierdoor zijn panden en huizen in hun huidige staat gebleven en daar waar wij nu onze huizen verwarmen met vloerverwarming en cv ketels, gebeurde dat tientallen jaren geleden met schoorstenen. Onze schoorsteenvegers komen dan ook graag uw schoorsteen vegen in Den Bosch. Ze kunnen zelfs de staat van uw dak controleren en observeren. Wij hebben namelijk onze dakdekkers opgeleid tot schoorsteenvegers, waardoor u niet meerdere bedrijven bij u langs hoeft te laten komen. Meer weten over schoorsteenvegen klik dan op de link hiernaast.

TRITOflex ook geschikt voor oude daken in Den Bosch

Hoe ouder een dak hoe groter de kans op lekkage, dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de weersomstandigheden waar uw dak mee te maken heeft en slijtage. Een oplossing hiervoor is TRITOflex, want met TRITOflex bent u flexibel. U kunt TRITOflex namelijk gebruiken om een geheel dak waterdicht te maken of onderdelen daarvan. Met name bij oudere daken die hun karakter moeten behouden is dit een ideale oplossing. Het dak kan toch waterdicht gemaakt worden zonder dat het het aanzicht van het dak aantast.