Dakdekker Best

Best kent vele mooie gebouwen, die goed onderhouden worden zoals het station en het gemeentehuis, maar ook de daken in Best moeten goed onderhouden worden. Totaal Dak Specialist is de dakdekker in Best die pas weggaat als het dak er piekfijn bij ligt. Zoals onze naam al zegt kunnen wij u helpen met al uw vragen en problemen rondom uw dak. Of u nu denk aan renovatie, onderhoud, isolatie of problemen heeft met lekkage. Wij helpen u snel en vakkundig in meerdere werkgebieden.

Dakbedekking in Best

Met bijna 29.000 inwoners en ruim 11.000 woningen, mag Best zich een flink dorp noemen. Al deze daken verdienen de beste dakbedekking. Want alleen dan haalt u het maximale uit uw dak. Wist u dat een gemiddelde dakrenovatie tussen de 5.000 en 8.000 euro kost en dat u met gedegen dakonderhoud vanaf 10 euro per maand de levensduur van uw dak met wel tien jaar kunt verlengen. Goed dakonderhoud is daarom een slimme investering. U investeert in het dak boven u hoofd met een rendement dat wel 100 keer hoger is dan de rente op uw spaarrekening. Bekijk hier onze onderhoudsmogelijkheden.

Dakdekkersbedrijf werkzaam in Best

Wij hebben onze thuisbasis in Eindhoven, maar komen regelmatig langs bij onze klanten in Best. Ons dakdekkersbedrijf bedient vele daken in en rond Best. Wij zorgen er namelijk voor dat uw dak er uitstekend bij ligt en elke herfst of winter storm kan doorstaan. Heeft u toch schade, dan krijgt u voorrang en komen wij u direct helpen.

Schoorsteenvegen in Best nu ook via Totaal Dak Specialist

Niet alleen de daken, maar ook de Schoorstenen in Best kunnen uitstekend onderhouden en geveegd worden door Totaal Dak Specialist. Uw schoorsteen heeft namelijk speciaal onderhoud nodig, denk bijvoorbeeld aan het schoosteen metselwerk, of het lood rond de schoorsteen, het invoegen van de schoorsteen of het plaatsen van schoorsteen trek kappers. Werkzaamheden op grote hoogte, die een expert verdienen. Totaal Dak Specialist is naast dakspecialist ook gediplomeerd schoorsteenveger.

Nieuw: Tritoflex op daken in Best

Met Tritoflex op uw dak heeft u helemaal geen zorgen meer, Tritoflex is namelijk een milieu vriendelijke manier van dakbedekken, wat geen restafval achterlaat, niet stinkt en uw dak waterdicht maakt. Dit revolutionair product mag in Oost-Brabant alleen door de experts van Totaal Dak Specialist aangebracht worden. Wij doen dan snel en zorgvuldig zodat u snel weer kunt genieten van een waterdicht een duurzaam dak. Bel ons voor advies of vragen op 040-2026744 of mail ons op info@totaaldakspecialist.nl