header

Spoed? wij staan 24/7 voor u klaar Vraag nu een offerte aan

Totaal Schoorsteen Specialist: Uw schoorsteen specialist in Eindhoven.

Totaal Schoorsteen Specialist is een bedrijf dat is ontstaan vanuit de continue vraag van de klanten; dakdekker kunt u ook onze schoorsteen vegen? Kortom Totaal Schoorsteen Specialist is ontstaan vanuit een allround dakdekkersbedrijf dat alle kennis heeft voor op en rond uw dak. Al vanaf 2002 doen wij schoorsteenreparatie, renovatie en nieuwbouw. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is besloten om ook het schoorsteenvegen toe te voegen aan onze portfolio. Onze schoorsteenvegers zijn alle gediplomeerd “gezel schoorsteenveger” en kunnen u dus van uitstekend advies voorzien. Vraag vrijblijvend een offerte en/of een adviesgesprek aan.

Schoorsteenvegen, door gediplomeerde schoorsteenvegers.

Als erkende schoorsteenveger hanteert Totaal Schoorsteen Specialist een zeer betrouwbaar reinigingsmethode voor uw schoorsteen. Uw schoorsteen wordt in zijn geheel gereinigd, van de top van de schoorsteen tot aan de rookkamer, rookkanaal en open haard. Lees meer…

Schoorsteen, inspectie en onderhoud.

Vroeger werd verondersteld dat ooievaarsnesten in schoorstenen geluk brachten, helaas brengen vogelnesten in schoorstenen vaker ongelukken, zoals rookproblemen, schoorsteenbranden of koolmonoxidevergiftiging dan geluk met zich mee. Laat daarom jaarlijks uw schoorsteen controleren door een erkend bedrijf, zoals Totaal Schoorsteen Specialist.

Onze specialiteiten

Als Totaal Schoorsteen Specialist doen wij meer dan alleen schoostenen vegen.Je kan bij ons ook terecht voor onder andere: