Vloerisolatie

Bij vloerisolatie wordt een pur laag tegen de onderkant van de vloer gespoten via de kruipruimte. Deze isolerende laag zorgt ervoor dat wanneer u uw huis verwarmt. De kou vanuit de onderkant van uw huis. Het huis niet in komt. U hoeft na vloerisolatie ook minder te stoken, omdat uw de kou die onder uw huis vandaan komt, niet meer hoeft te verwaremen. Dit verlaagt uw energierekening en daarmee uw vaste lasten. Voor meer informatie over isolatie en onze werkzaamheden. Bel of mail met ons wij helpen u met al uw vragen. 040-2026744 of info@tbgs.nl.

Is uw huis geschikt voor vloerisolatie?

Wist u dat u vloerisolatie alleen kunt uitvoeren, wanneer u ook een kruipruimte heeft? Er wordt namelijk via de kruipruimte een isolerende laag aangebracht. De vakman die deze isolatie uitvoert, moet hier uiteerad wel bij kunnen. De meeste huiseigenaren weten of ze wel of geen kruipruimte hebben, toch komen wij nog steeds woningen tegen. Waarbij de huiseigenaren wel een kruipruimte hebben, maar hier geen weet van hebben. Een goede tip is om aan uw buren te vragen of zij wel een kruipruimte hebben. Een kruipruimte wordt in sommige gevallen namelijk dichtgemaakt. De toegang hiervoor is overigens ook vaak te vinden bij de voordeur. U kunt ook de bouwkundige tekeningen van uw huis bij de gemeente opvragen om te ontdekken of uw woning een kruipruimte heeft.

Voordelen van vloerisolatie!

  • minder vocht
  • lager energieverbruik
  • minder last van ongedierte, zoals zilvervisjes, pissebedden, muggen.
  • minder last van een koude vloer
  • minder last van huismijt
  • Door een lager energieverbuik is vloerisolatie beter voor het milieu

Vloerisolatie makkelijk terugverdient

Met een gemiddeld energieverbruik, verdient u uw investering voor vloerisolatie terug tussen 7 en 10 jaar. Uw energierekening wordt lager en u heeft minder last van lekkages en ongedierte. uw gemeente kan ook subsidierelingen hebben en stimuleert in veel gevallen isolatie. Met een subsidie heeft u uw investering nog sneller terug verdient.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *