TRITOflex, waterdicht, brandvrij en duurzaam

Voor platte daken maakt TBGS B.V. op uw verzoek gebruik van TRITOflex. Een nieuwe innovatie met vele toepassingen. Naadloos, waterdicht, brandvrij en bestand tegen slijtage.

Wat is TRITOflex?

TRITOflex is een vloeibaar rubber dat wordt gespoten op uw dak. Overigens is het ook toepasbaar op ieder ander oppervlak van de woning, dus ook op bijvoorbeeld een balkonrand. Het vormt dan een flexibele waterdichte laag zonder naden. TRITOflex hecht aan ieder grondoppervlak en is dus altijd mogelijk ook bij overgangen tussen verschillende ondergronden. TRITOflex droogt niet uit onder weersinvloeden of door veroudering en behoudt zijn flexibiliteit wat zijn waarde bewijst wanneer de ondergrond uitzet of krimpt bij temperatuursverschillen. Bekijk hier de stappen wanneer u TRITOflex wilt gebruiken op beton of metselwerk.

Geen tijdrovende werkzaamheden

TRITOflex is direct waterdicht en aan te raken het hoeft dus niet eerst te drogen waardoor u niet te maken heeft met ingrijpende of tijdrovende werkzaamheden. Wij maakt uw dak schoon en snel. TRITOflex is daarnaast ook te gebruiken met de producten TRITOtrowel, TRITOprime, TRITOguard, TRITOcryl en TRITOtherm.

Duurzaam en veilig

Qua duurzaamheid is TRITOflex werkelijk opzienbarend. Want behalve dat het niet uitdroogt en flexibel is, is het ook bestand tegen invloeden van buitenaf zoals bij storm kunnen voorkomen. Het scheurt niet, ook niet wanneer de ondergrond dat wel doet, en is niet te beschadigen door iets scherps. Omdat het volledig uit één geheel bestaat ontstaan met de tijd geen lekkages op naden zoals met dakleer kan gebeuren. Tot slot is TRITOflex ook nog onbrandbaar. Het beschermt uw dak dus bij brand tegen instorting.

TRITOtrowel

TRITOtrowel is een lijm- en dichtmiddel op waterbasis met een hoge viscositeit. Dit product vormt een waterdicht en flexibel membraam op de oppervalkte waar TRITOtrowel is aangebracht. Het aanbrengen gebeurt met een kwast of spaan. TRITOtrowel wordt op daken gebruikt samen met TRITOflex een vloeibaar rubber dat daken, dakdelen en overige ondergronden waterdicht maakt op een milieu vriendelijke manier.

TRITOtrowel lost al uw lekkage problemen op

Lekkage komt altijd ongelegen en is altijd vervelend. Daarom is een snelle oplossing belangrijk. Met TRITOtrowel heeft u een snelle oplossing voor barsten, naden, scheuren en lekkages. U hoeft dit product ook maar 1 keer aan te brengen en u bepaalt zelf de dikte.

TRITOguard

Wanneer u verschillende toepassingen aan uw huis en dak waterdicht wilt maken, denk dan zeker ook aan TRITOguard. Dit product is namelijk een waterdichte beschermingslaag speciaal gemaakt voor andere producten van Triton. TRITOguard fungeert ook als extra beschermlaag, bijvoorbeeld bij ondergrondse waterdichtingssystemen.

Een waterdichte oplossing voor uw huis

U kunt TRITOguard het beste gebruiken in combinatie met de andere producten van Triton, zoals TRITOtrowel en TRITOflex. Deze producten zijn namelijk speciaal op elkaar afgestemd. Samen maken zij de ondergrond, dakbedekking of andere toepassingen, sterker, duurzamer en waterdicht.

TRITOtherm

Zijn de bovenste verdiepingen van uw huis in de zomer vaak te warm of laten ze in de winter teveel warmte vrij? Dan zijn er meerdere oplossingen om uw comfort te verhogen en uw energierekening te laten dalen. U kunt uw huis natuurlijk isolateren met dakisolatie, ook daar kan Totaal Dak Specialist u bij helpen. Hier kunt u meer over lezen op onze isolatie pagina. Een andere oplossing zit hem in de dakbedekking en de producten die gebruikt worden. TRITOtherm is bijvoorbeeld een op acryl en keramiek gebaseerde isolerende coating, deze coating heeft ook nog eens unieke thermische eigenschappen, wat betekent dat dit product de uv-straling reflecteerd en zo een isolatiebarriere creert op uw dak.

Beschermlaag voor uw dakmembranen

In combinatie met TRITOflex een milieuvriendelijk en vloeibaar rubber voor dakbedekking, is TRITOtherm te gebruiken als oppervlaktelaag. Het product kan ook op andere soorten daken worden aangebracht om slijtageprocessen af te remmen. U kunt daarom langer genieten van een duurzaam en waterdicht dak, een veel goedkopere oplossing dan bijvoorbeeld een dakrenovatie.

TRITOcryl

Uw dak verdient de beste materialen, het houdt immers regen, hagel, sneeuw en kou buiten en warmte binnen. Een manier om uw dak extra te beschermen is een beschermende kwaliteitscoating zoals TRITOcryl. TRITOcryl wordt ontwikkeld door het bedrijf Triton en is een veerkrachtige coating op acrylbasis. U kunt TRITOcryl gebruiken op verschillende daksystemen, maar het werkt het beste samen met het TRITOflex membraansysteem.

Een barriere tegen fel zonlicht

TRITOcryl beschermt uw dak en vitale waterdichte componenten van uw dakwerken. Daarom wordt TROTOcryl ook standaard geleverd in een witte kleur, maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar.

Vertraag het slijtageproces van uw dakwerk

Door de beschermende eigenschappen van TRITOcryl zal het slijtageproces op uw dak en rondom uw dakwerken vertragen. Hierdoor kunt u langer genieten van een duurzaam en waterdicht dak. Wilt u meer weten over TRITOcryl of TRITOflex bel ons dan op 040-2026744

TRITOprime

Heeft u al eens gehoord van TRITOflex een revolutionair product om uw dak en andere oppervlakte waterdicht te maken. TRITOflex is namelijk een vloeibaar rubber dat op een milieuvriendelijke en duurzame manier aangebracht kan worden. U kunt TRITOflex direct op uw dakwerken aanbrengen, maar voor hechting met ondergronden als beton, asfalt en metaal adviseren wij om een goede primer te gebruiken zoals TRITOprime die speciaal ontwikkeld is om een sterke hechting te vormen met TRITOflex.

Ondergronden als beton, asfalt en metaal bewerken met TRITOprime

Specifieke ondergronden hebben een specifieke bewerking nodig, wanneer u deze waterdicht wilt maken of beschermen. Gebruik daarom bij metalen, betonnen of asfalt ondergronden altijd TRITOprime. Dit product hecht met de onderlaag en de bovenliggende dakbedekking en zorgt zo voor een stabiele ondergrond.

Wilt u meer informatie over de toepasbaarheid van dit mooie product voor uw woning? Bel gerust voor een vrijblijvend informatie gesprek met 0650262953 of mail naar info@tbgs.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *