Patio dak

Een patiodak is een dak dat op vaak houten palen in uw tuin staat. Het houdt een plek in uw tuin droog voor uw tuintafel en tuinstoelen. Ook beschermt het u van de zon in de zomer. Wat een patiodak verschilt van een terras dak is de locatie. Daar waar een terras dak vaak aan een huis vastgemaakt is. Kunt u een patio dak plaatsen waar u wilt. Voor hulp bij uw werkzaamheden rondom uw patio dak bel ons op 040-2026744.

Patio dak onderhouden

Een patio dak heeft andere kenmerken dan andere daken. Zo is er vaak geen dakgoot en valt het water direct op de grond. Toch is een goede dakbedekking van een patio dak ook erg van belang. Dit voorkomt namelijk slijtage en zorgt ervoor dat u langer van uw dak kunt genieten.

Ook patio daken worden waterdicht met TRITOflex

TBGS B.V. is de trotse gelicencieerde aanbieder van Triton producten zoals TRITOflex en TRITOcryl. Met deze producten kunt u daken en andere ondergronden waterdicht maken, dus ook een patio dak. Daarnaast zijn de producten van Triton ook nog eens duurzaam en milieu vriendelijk, omdat er minder afval vrijkomt en de producten snel hechten aan de ondergrond. Hierdoor heeft u veel minder nodig dan bij andere dakbedekkingsproducten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *