Glasisolatie

Glasisolatie ofwel enkel en dubbel glas. Is een isolatie vorm, waarbij naar uw ramen gekeken wordt. Heeft u nog enkel glas in uw ramen dan verlaat er veel warmte uw woning via uw ramen in de koudere maanden en komt er ook veel warmte uw woning binnen in de warmere maanden. Uw CV ketel moet ook harder werken, wat weer een hogere energierekening betekent. Wanneer u uw enkel glas door dubbel glas laat vervangen verlaagt u uw energierekening en verhoogt u uw wooncomfort. Het is dan sneller warm en langer koel. Voor meer informatie over isolatie en werkzaamheden bekijk onze website of bel met 040-2026744.

Verschil enkel glas t.o.v. dubbel glas.

Ramen met dubbel glas hebben twee glasplaten. Tussen deze glasplaten zit stilstaande lucht. Dat werkt als een barriere voor warmte van buiten en binnen. Stromende lucht voert namelijk warmte en kou mee, daar waar stilstaande lucht niets doet. Daarnaast zijn de nieuwere glasvormen nog beter en sterker gemaakt en heeft u als voordeel dat een raam met dubbel glas minder inbraakgevoelig is. Een inbreker die binnen wil komen, moet immers twee glasplaten doorbreken.

Nieuw: HR glas

Tegenwoordig kunt u zelfs kiezen voor HR glas. Dit zijn glasplaten met een stukje metaal in de platen. Dit metaal is zo dun dat u het niet opmerkt wanneer u door het raam kijkt. Het zorgt er echter wel voor dat de warmte in uw huis blijft. Naast een stukje metaal zit er ook een speciaal argos gas in de spouw (de ruimte tussen de glasplaten). Hoe groter de afstand in de spouw hoe hoger het rendement.

Wilt u ook uw glasisoleren en daarmee de waarde van uw huis verhogen. Bel ons, wij helpen u graag en geven u gratis advies. Bel ons op 040-2026744 of mail ons via info@tbgs.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *