EPDM Dakbedekking

Altijd al een duurzaam en recyclebaar dak gewild. Met EPDM kan het. U kunt uw dak zelfs groen maken. Het is een synthetisch rubber dat op maat wordt gesneden voor de dakbedekking uw dak, waardoor het direct en precies op uw dak past. Dat is anders als bij Bitumen dakbedekking en andere dak werkzaamheden.

EPDM dakbedekking! De voordelen:

Met EPDM kunt u alle kanten op, u kunt met deze dakbedekking zelfs een heel gazon op uw dak laten groeien. Dat geeft vele voordelen voor uw dakbedekking zoals:

  • Met EPDM dakbedekking heeft u een lage kans op dak lekkages
  • EPDM dakbedekking is geheel onderhoudsvrij
  • U kunt zonder problemen over EPDM lopen
  • En EPDM dakbedekking is ook nog recyclebaar en dus goed voor het milieu

Wilt u EPDM gebruiken als de dakbedekking van uw dak. Bel ons dan voor gratis advies op 040-2026744 of mail ons via info@tbgs.nl

Een groen dak met EPDM

EPDM is niet alleen flexibel, maar ook bestendig tegen alle weersomstandigheden. Doordat de EPDM dakbedekking niet direct met de zon in aanraking komt wordt het slijtage proces vertraagd en kunt u langer genieten van een waterdicht dak. Ook is een EPDM dak wortelbestendig, waardoor het de ideale ondergrond maakt voor begroeiing op uw dak. Heeft u een plat dak en wilt u hier meer gebruik van maken dan kan EPDM voor u de oplossing zijn. Het fleurt uw dak op en kan van een kaal dak een leefbare en nuttige ruimte maken.

Naadverbindingen van EPDM

Het grootste nadeel van EPDM dakbedekking is het vulkaniseren van de naadverbindingen niet mogelijk is. Deze naadverbinding moet gemaakt worden met behulp van lijm en het toevoegen van tape. Op deze plekken is de kans op lekkage het grootst.

Waar staat EPDM voor?

EPDM staat voor (Ethyleen, Propyleen, Dieen Monomeer) wat betrekking heeft op een groep van synthetische rubbers. EPDM dakbedekking wordt al lang en succesvol toegepast sinds 1963. Het is met neme door de elastische en Ozon en UV beschermende eigenschappen een goede manier van waterafdichting in en rond daken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *