Dakbedekking materialen

Uw dak bestaat uit honderden onderdelen en materialen. Onder uw dakpannen zitten uw tengels, pannenlatten, lood en vele overige materialen. Al deze materialen en producten bij elkaar zorgen ervoor dat uw dak stabiel en waterdicht is. Toch is lekkage niet altijd te voorkomen, denk bijvoorbeeld aan stormschade, maar over het algemeen heeft u het langs plezier met kwalitatieve dakbedekkingsmaterialen.

Onzichtbare materialen

Ook zijn er voor het leggen van een dak verschillende materialen nodig als basis of afwerking waarbij u natuurlijk voor de beste kwaliteit wilt kiezen. Denk hierbij aan de isolatie, het hout, defolie of de kunststofkozijnen. En kent ú het verschil tussen een onderuitloop en een stadsuitloop? Hier gaat dikwijls de aandacht niet naar uit omdat het voorde consument ‘onzichtbare’ delen van het dak zijn, maar Totaal Dak Specialist zal u uitgebreid informeren zodat u ook daarin gegarandeerd bent van vakwerk.

Afwerken is ook vakwerk

Vakwerk op uw dak en vakwerk voor wat betreft de afwerking zoals de muurplaten en boeiborden. Wij leggen u uit wat er mogelijk is, en wat het gaat kosten. Zodat u een gedegen keuze kunt maken uit het materiaal en het kostenplaatje.
Belt u voor een gratis advies en offerte naar 040-2026744.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.