header

Waarom TBGS?

  • Wij zijn specialist in dakwerken en zijn gevestigd in Eindhoven
  • Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
Offerte aanvragen
Home » Daken » Dakinspectie en advies

Gratis inspectie en advies voor uw dak

Wanneer er zich calamiteiten voor doen, u lekkage heeft, of schade kunt u ons natuurlijk bellen voor een inspectie van uw dak. Maar verstandiger is om uw dak met enige regelmaat te laten inspecteren voordat er werkelijk iets aan de hand is. TBGS B.V. controleert uw dak, en geeft advies over de mogelijke werkzaamheden. Advies over de levensduur, of advies over (preventieve) reparaties. En dit alles is volkomen gratis!

Preventieve dakinspectie

Over het algemeen hebben mensen geen idee van de staat van hun dak. Is slijtage of schade door weersinvloeden of tijd zijn een onbekend gegeven. Op het moment dat duidelijk wordt dat onderhoud nodig is, is het dikwijls al te laat en is de schade reeds geleden. Maar ook dan is inspectie van de schade verstandig om erger te voorkomen. TBGS B.V. biedt meerdere inspectie mogelijkheden aan:

Dak Inspectie Dakkapel inspectie Schoorsteen inspectie Dakpannen inspectie Dakgoot inspectie Lekkage inspectie Bekijk ook onze onderhoudsmogelijkheden en service en garantie

Advies over uw dak geeft een voorspelling voor later

TBGS B.V. maakt een analyse en omschrijft als een soort APK de eventuele schade en geeft advies. Dit advies is vrijblijvend en kosteloos. Het advies kan een aanpassing zijn of een prognose van hoe lang uw dak nog meegaat. Aan de hand daar van kunt u een afweging maken of dat u één en ander laat zoals het is, laat repareren of dat u er voor kiest om bijvoorbeeld het dak te renoveren. Op deze manier kunt u eventuele kosten ook begroten en komt het niet –zoals bij een lekkage- als een verrassing. En het is toch altijd fijn om te weten wat er boven uw hoofd hangt?

Dakinspectie bij u thuis? vraag een offerte aan