Dakgoot reinigen

Dakgoten moeten regelmatig, zeker twee maal per jaar worden schoongemaakt. Want een dakgoot zorgt er voor dat het regenwater wordt afgevoerd naar het riool. Wanneer de dakgoot vervuild is en verstopt raakt kan het water niet meer wegstromen en zal zijn weg zoeken via het dak of de gevel. Dit kan tot ernstige schade leiden aan dak, muren, of kozijnen bij lekkage of rot. Een overvolle dakgoot wordt te zwaar en kan losraken. Deze ingrijpende schade kan worden voorkomen door een betrekkelijk eenvoudig doch vervelend klusje. TBGS B.V. heeft voor een oplossing voor deze werkzaamheden. Voor slechts € 5,99 per maand helpen wij u met uw dak en geniet u van de volgende voordelen:

  • jaarlijks komen wij uw dakgoten reinigen,
  • uw dak komt inspecteren en
  • kleine reparaties direct uitvoert
  • U wordt binnen 3 uur geholpen bij Lekkage
  • Wij krijgt ook voorrang bij stormschade

Dakgootreinigen door TBGS B.V.

Natuurlijk kunt u zelf uw dakgoten vrijhouden van blad, mos en takjes. Maar daarvoor moet u wel de ladder op, en het is intensieve klus. TBGS B.V. maakt uw dakgoten desgewenst voor u schoon, op afspraak of als gratis service bij een contract voor dakonderhoud. De goten worden netjes schoongemaakt, en doorgespoten. Indien nodig plaatsen we een boldraad rooster op de regenpijp. Indien nodig bevestigen we losgeraakte delen van dakgoot of regenpijp.

Wanneer moet de dakgoot worden gereinigd?

U kunt ons bellen voor het incidenteel schoonmaken van uw dakgoot. Vindt u het prettiger dat wij voor u in de gaten houden wanneer het weer nodig is, is een onderhoudscontract ook mogelijk. Dan nemen wij vanzelf contact met u op. Dit contract kan ook in combinatie met een onderhoudscontract voor uw dak. Aan u de keuze.

Webpage