header

Waarom TBGS?

  • Wij zijn specialist in dakwerken en zijn gevestigd in Eindhoven
  • Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
Offerte aanvragen
Home » Daken » Dakgoot reinigen

Dakgoot reinigen

Dakgoten moeten regelmatig, zeker twee maal per jaar worden schoongemaakt. Want een dakgoot zorgt er voor dat het regenwater wordt afgevoerd naar het riool. Wanneer de dakgoot vervuild is en verstopt raakt kan het water niet meer wegstromen en zal zijn weg zoeken via het dak of de gevel. Dit kan tot ernstige schade leiden aan dak, muren, of kozijnen bij lekkage of rot. Een overvolle dakgoot wordt te zwaar en kan losraken. Deze ingrijpende schade kan worden voorkomen door een betrekkelijk eenvoudig doch vervelend klusje. TBGS B.V. heeft voor een oplossing voor deze werkzaamheden. Voor slechts € 5,99 per maand helpen wij u met uw dak en geniet u van de volgende voordelen:

  • jaarlijks komen wij uw dakgoten reinigen,
  • uw dak komt inspecteren en
  • kleine reparaties direct uitvoert
  • U wordt binnen 3 uur geholpen bij Lekkage
  • Wij krijgt ook voorrang bij stormschade

Dakgootreinigen door TBGS B.V.

Natuurlijk kunt u zelf uw dakgoten vrijhouden van blad, mos en takjes. Maar daarvoor moet u wel de ladder op, en het is intensieve klus. TBGS B.V. maakt uw dakgoten desgewenst voor u schoon, op afspraak of als gratis service bij een contract voor dakonderhoud. De goten worden netjes schoongemaakt, en doorgespoten. Indien nodig plaatsen we een boldraad rooster op de regenpijp. Indien nodig bevestigen we losgeraakte delen van dakgoot of regenpijp.

Wanneer moet de dakgoot worden gereinigd?

U kunt ons bellen voor het incidenteel schoonmaken van uw dakgoot. Vindt u het prettiger dat wij voor u in de gaten houden wanneer het weer nodig is, is een onderhoudscontract ook mogelijk. Dan nemen wij vanzelf contact met u op. Dit contract kan ook in combinatie met een onderhoudscontract voor uw dak. Aan u de keuze.

Wilt u weten wat dakisolatie bij u als besparing opleverd?

Slide 4
Snelle service
Image is not available
Joost Blakenburg, Google reviews

Snelle service! Waar bij andere bedrijven pas over een paar maanden plek was, kon TBGS de volgende dag al langs komen. Offerte voor noodreparatie, maar toen bleek dat de definitieve reparatie ook meteen kon worden gedaan…

Slide 5
Prima bedrijf
Image is not available
Matt vd Donk - Google reviews

Prima bedrijf: goede en vlotte communicatie, open en eerlijk over de klus, duidelijke offerte en factuur, denkt met de klant mee, biedt snel nieuwe oplossing wanneer (bijv. wegens regen) een klus niet lukt. Wij hadden lekkage..

Slide 1
Goede service
Image is not available
T.A. Pouw - Google reviews

Wederom bijzonder goede service: Snelle reactie, een heldere diagnose en offerte, vakmanschap, en daarbij zeer prettig en professioneel in het contact..