TBGS B.V. alles over onderhoud van uw dak

Dat onderhoud schade en dus grote kosten voorkomen kan is in de meeste gevallen duidelijk. De auto moet een beurt, het gras gemaaid, de schoorsteen geveegd en dit geldt zeker voor werkzaamheden aan het huis. Dat onderhoud nodig is om grotere schade en kosten te voorkomen is voor de meeste mensen duidelijk. Toch denkt men vaak niet aan het onderhoud van het dak, maar ook daar geldt dat wanneer het dak regelmatig onderhouden wordt dit op lange termijn de kosten van groter reparaties over zelfs vervanging voorkomt. TBGS B.V. heeft speciale onderhoudscontracten voor particulieren.

Bekijk hier specifieke informatie over onderhoud:

  • Onderhoud van uw dak
  • Onderhoud van uw dakkapel
  • Onderhoud van uw dakgoot
  • Onderhoud van het hout in uw dak
  • Onderhoud van uw garagedak
  • Onderhoud van uw schoorsteen
  • 6 onderhoudstips

Kleine dakreparaties en voorzorg

Bij het onderhoud door ons zijn bovendien de kleine reparaties inbegrepen. Fijn, omdat zo groter onderhoud of schade voorkomen kan worden, en geen verrassingen op de factuur. Ook de dakgoten worden direct schoongemaakt -wat u natuurlijk weer een lastig klusje bespaart- zodat alle eventuele schade goed zichtbaar wordt.

Eigenlijk heel logisch, onderhoud plegen aan dat wat duurzaam moet zijn en door tijd en weersinvloeden schade ondervindt. Denkt u eens aan dakpannen die verschoven zijn of kapot door stormschade, nokvorsten die scheuren als gevolg van poreus geworden cement of het reinigen en impregneren van dakpannen die aangetast zijn door mos en alg…

Onderhoudscontract

Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij ieder jaar uw dak geïnspecteerd wordt, uw dakgoot gereinigd en kleine werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo weet u zeker dat het dak boven uw hoofd geen zorg aan uw hoofd wordt.

Webpage