Dak isolatie

Ook voor de isolatie van uw huis bent u bij ons aan het goede adres. En niet alleen voor dakisolatie maar ook voor bijvoorbeeld;

De laatste is de meest bekende vorm van isolatie, iedereen kent de term ‘dubbel glas’, maar isolatie gaat tegenwoordig veel verder en heeft vele doeleinden.

Waarom isoleren?

Natuurlijk dient isolatie om de kostbare warmte binnen te houden, en koude buiten met de bedoeling om de energierekening laag te houden. Maar ook andersom dient isolatie zijn doel, denk maar eens aan de warme zomerzon op een plat dak, dan is het prettig om de warmte buiten te houden. Maar isolatie kan ook dienen om geluid of trillingen van een vloer te dempen om overlast op de verdieping er onder te voorkomen. Kortom, isolatie is er in vele vormen en met verschillende doeleinden.

Verschillende isolatie methoden

Het isoleren van uw huis kan om verschillende reden, en op verschillende manieren. Wij kijken met u wat uw wensen zijn en adviseert in hoe dit verwezenlijkt kan worden. Er wordt dan rekening gehouden met of het nieuwbouw is, of bestaande bouw, met de toepassing van de ruimte, de ventilatie en de afwerking. TDS B.V. werkt met verschillende materialen en methoden, denk daarbij aan bijvoorbeeld:

  • Isolatieplaten
  • Pir isolatie
  • Rockwool

Niet alles is altijd in iedere situatie even geschikt waarbij fouten in aanbrenging of de keuze van de isolatie kunnen leiden tot vervelende gevolgen. TBGS B.V. geeft u een eerlijk advies. Ook bekijken wij met u de mogelijkheden tot subsidie.

Webpage