header

Waarom TBGS?

 • Wij zijn specialist in dakwerken en zijn gevestigd in Eindhoven
 • Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven
 • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit
 • Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
Offerte aanvragen
Home » Daken » Dak isolatie

Dakisolatie, isoleer uw dak en bespaar op uw energie

Ook voor het isoleren van uw dak bent u bij ons aan het goede adres. En niet alleen voor dakisolatie maar ook voor bijvoorbeeld;

 • Spouwmuurisolatie
 • Vloerisolatie
 • Dakkapel isolatie
 • Glasisolatie

De laatste is de meest bekende vorm van isolatie, iedereen kent de term ‘dubbel glas’, maar isolatie gaat tegenwoordig veel verder en heeft vele doeleinden.

Waarom een dak isoleren?

Natuurlijk dient isolatie om de kostbare warmte binnen te houden, en koude buiten met de bedoeling om de energierekening laag te houden. Maar ook andersom dient isolatie zijn doel, denk maar eens aan de warme zomerzon op een plat dak, dan is het prettig om de warmte buiten te houden. Maar isolatie kan ook dienen om geluid of trillingen van een vloer te dempen om overlast op de verdieping er onder te voorkomen. Kortom, isolatie is er in vele vormen en met verschillende doeleinden.

Verschillende isolatie methoden

Het isoleren van uw huis kan om verschillende reden, en op verschillende manieren. Wij kijken met u wat uw wensen zijn en adviseert in hoe dit verwezenlijkt kan worden. Er wordt dan rekening gehouden met of het nieuwbouw is, of bestaande bouw, met de toepassing van de ruimte, de ventilatie en de afwerking. TDS B.V. werkt met verschillende materialen en methoden, denk daarbij aan bijvoorbeeld:

 • Isolatieplaten
 • Pir isolatie
 • Rockwool

Niet alles is altijd in iedere situatie even geschikt waarbij fouten in aanbrenging of de keuze van de isolatie kunnen leiden tot vervelende gevolgen. TBGS B.V. geeft u een eerlijk advies. Ook bekijken wij met u de mogelijkheden tot subsidie.

Wilt u weten wat dakisolatie bij u als besparing opleverd?

Slide 4
Snelle service
Image is not available
Joost Blakenburg, Google reviews

Snelle service! Waar bij andere bedrijven pas over een paar maanden plek was, kon TBGS de volgende dag al langs komen. Offerte voor noodreparatie, maar toen bleek dat de definitieve reparatie ook meteen kon worden gedaan…

Slide 5
Prima bedrijf
Image is not available
Matt vd Donk - Google reviews

Prima bedrijf: goede en vlotte communicatie, open en eerlijk over de klus, duidelijke offerte en factuur, denkt met de klant mee, biedt snel nieuwe oplossing wanneer (bijv. wegens regen) een klus niet lukt. Wij hadden lekkage..

Slide 1
Goede service
Image is not available
T.A. Pouw - Google reviews

Wederom bijzonder goede service: Snelle reactie, een heldere diagnose en offerte, vakmanschap, en daarbij zeer prettig en professioneel in het contact..