Totaal Dak Specialist: uw dakdekker in regio Eindhoven!

Totaal Dak Specialist is de meest complete dakdekker, het dakdekkersbedrijf uit Eindhoven en weide omgeving maakt meer dan alleen daken. Via het vergrootglas aan de rechterkant vind u snel wat u wilt weten, van daklekkage tot dakrenovatie of het compleet vernieuwen van uw dakkapel, nokvorsten, dakbedekking, dakpannen of dakgoot. Wij werken alleen met onze eigen vakmensen voor optimaal resultaat, beter gezegd, niet goed opnieuw garantie! wij maken werkzaamheden zoals Metselwerken, Timmerwerken maar wij repareren ook houtrot in uw kozijnen of uw dakbeschot en kapconstructie, zelfs kleine schilderwerken behoren tot onze diensten. Wist u dat wij zelfs gediplomeerde schoorsteenvegers in dienst hebben, zo hebben wij alle kwaliteit in een hand onder een dak. Kortom wij maken echt alles van dakrenovatie, dak onderhoud, lekkage en reparatie, dakgoot reinigen, dakisolatie, energie label, gevel renovatie, voeg werken. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, daarom geven wij tot wel 25 jaar kwaliteitsgaranties op onze geleverde werkzaamheden.

Welk dakwerk kiest u? De meeste mensen zullen bij dakwerken direct denken aan zogenaamd dakleer of dakpannen. Er zijn echter meerdere keuzes te overwegen. Hier kunt u een keuze maken uit al onze werkzaamheden.

Dakpannen van gebakken klei of geperst beton, welke kleur mat of glanzend?
Dakbedekking voor platte daken, bitumineuze in de vorm van APP of SBS, EPDM of PVC of milieu vriendelijk vloeibaar rubber als naadloos dakbedekking.

  • Zinken daken voor zowel platte als hellende daken en daklijsten of gevel en boei beplating in roef en fels afwerking en solderen natuurlijk.
  • Koperen daken voor zowel platte als hellende daken en daklijsten of gevel en boei beplating in roef en fels afwerking en solderen natuurlijk..
  • Dakgoot van zink, koper of pvc in alle vormen en maten maar zit uw maat er niet bij dan hebben wij nog altijd maatwerk voor u.
  • Regenpijp van zink, koper of pvc in alle vormen en maten maar zit uw maat er niet bij dan hebben wij nog altijd maatwerk voor u.

Gaat het om het esthetisch aspect van je dakwerk of om de praktische aard. Bij een plat dak doet het uiterlijk niet ter zake maar is het gebruik meer relevant. Zonder gedegen dakbedekking geen woning. Dakwerken kennen we in vele vormen en materialen. Watergeleidend voor de schuine daken, waterdicht op een plat dak. Vragen voor een specialist [link] in daken en dakwerken.

De specialist in dakwerken geeft advies.

Wanneer u een keuze moet maken voor het dak werk op uw nieuwbouw zal de keuze breder zijn dan wanneer u bij renovatie in de oorspronkelijke stijl van het pand wilt blijven. In hoeverre kun je eigen keuzes maken wanneer het dak inderdaad moet passen in het straatbeeld, wat is er dan mogelijk? Gaat het om een dakterras waar op gelopen wordt? Wellicht is het een wens om juist meer licht in huis te krijgen, of ’s nachts naar de sterren te kijken. Ook dat is mogelijk bij Totaaldakspecialist. Want een dakraam maakt eveneens deel uit van een passende dakwerken. Bestaand dakwerk verdient bovendien onderhoud of reparatie bij een lekkage of ander gebrek wat mogelijk aan het licht komt bij een gedegen inspectie door Totaaldakspecialist. Kortom, de mogelijkheden zijn legio. Totaal Dak Specialist kan u adviseren en uw wensen concretiseren. Voor vragen kunt u contact opnemen met Totaal Dak Specialist voor een gratis adviesgesprek. 040-2026744

Heeft u vragen of problemen op uw dak. Bel ons gerust voor gratis advies op 040-2026744

Webpage