header

Waarom TBGS?

  • Wij zijn specialist in dakwerken en zijn gevestigd in Eindhoven
  • Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
Offerte aanvragen
Home » Bouwen » Uw huis verbouwen

Uw huis verbouwen

Een nieuw huis kopen of huren is niet altijd de enigste optie. Het kan ook interessant zijn uw huidige woning te verbouwen door deze uit te breiden of te vernieuwen. U verhoogt hiermee direct de waarde van uw huis en u blijft in uw vertrouwde omgeving wonen. Bij het verbouwen van uw huis komen wel een aantal belangrijke punten en werkzaamheden kijken zoals.

  • Wat wilt u verbouwen?
  • wie gaat er verbouwen?
  • Juiste vergunning
  • Juiste uitvoering
  • Juiste materialen

Verbouwen is een brede term, want u kunt uw hele huis verbouwen of maar een klein deel van uw huis. Bij een goed verlopen verbouwen wordt vooraf een plan gemaakt, om zo goed mogelijk bij het gewenste eindresultaat te komen.

Zelf verbouwen of samen met expert?

Een verbouwing is vaak een flinke ingreep in de verbetering van uw huis en valt onder de categorie nieuwbouw. In de meeste gevallen schakelen consumenten hiervoor hulp in van experts zoals TBGS B.V. Wij zijn expert in dakwerken, maar ook timmer en metselwerken. Hierdoor zijn onze vakmannen ook opgeleidt en geschikt voor verbouw werkzaamheden. Heeft u een verbouwing op het oog en wilt u meer informatie bel ons voor gratis advies op 040-2026744.

Subsidie voor uw verbouwing

De overheid ziet graag dat u verbouwt. Het verhoogt de waarde van uw huis en u draagt verder bij aan de economie door de materialen en producten die gebruikt worden. Controleer daarom altijd eerst of uw gemeente subsidieregelingen heeft waar u gebruik van kunt maken. U kunt u klus hierdoor goedkoper of juist uitgebreider maken, omdat er meer geld ter beschikking is.

Opzoek naar een totaal partner voor uw nieuw/verbouw plannen?

Slide 4
Snelle service
Image is not available
Joost Blakenburg, Google reviews

Snelle service! Waar bij andere bedrijven pas over een paar maanden plek was, kon TBGS de volgende dag al langs komen. Offerte voor noodreparatie, maar toen bleek dat de definitieve reparatie ook meteen kon worden gedaan…

Slide 5
Prima bedrijf
Image is not available
Matt vd Donk - Google reviews

Prima bedrijf: goede en vlotte communicatie, open en eerlijk over de klus, duidelijke offerte en factuur, denkt met de klant mee, biedt snel nieuwe oplossing wanneer (bijv. wegens regen) een klus niet lukt. Wij hadden lekkage..

Slide 1
Goede service
Image is not available
T.A. Pouw - Google reviews

Wederom bijzonder goede service: Snelle reactie, een heldere diagnose en offerte, vakmanschap, en daarbij zeer prettig en professioneel in het contact..