Uw huis verbouwen

Een nieuw huis kopen of huren is niet altijd de enigste optie. Het kan ook interessant zijn uw huidige woning te verbouwen door deze uit te breiden of te vernieuwen. U verhoogt hiermee direct de waarde van uw huis en u blijft in uw vertrouwde omgeving wonen. Bij het verbouwen van uw huis komen wel een aantal belangrijke punten en werkzaamheden kijken zoals.

  • Wat wilt u verbouwen?
  • wie gaat er verbouwen?
  • Juiste vergunning
  • Juiste uitvoering
  • Juiste materialen

Verbouwen is een brede term, want u kunt uw hele huis verbouwen of maar een klein deel van uw huis. Bij een goed verlopen verbouwen wordt vooraf een plan gemaakt, om zo goed mogelijk bij het gewenste eindresultaat te komen.

Zelf verbouwen of samen met expert?

Een verbouwing is vaak een flinke ingreep in de verbetering van uw huis en valt onder de categorie nieuwbouw. In de meeste gevallen schakelen consumenten hiervoor hulp in van experts zoals TBGS B.V. Wij zijn expert in dakwerken, maar ook timmer en metselwerken. Hierdoor zijn onze vakmannen ook opgeleidt en geschikt voor verbouw werkzaamheden. Heeft u een verbouwing op het oog en wilt u meer informatie bel ons voor gratis advies op 040-2026744.

Subsidie voor uw verbouwing

De overheid ziet graag dat u verbouwt. Het verhoogt de waarde van uw huis en u draagt verder bij aan de economie door de materialen en producten die gebruikt worden. Controleer daarom altijd eerst of uw gemeente subsidieregelingen heeft waar u gebruik van kunt maken. U kunt u klus hierdoor goedkoper of juist uitgebreider maken, omdat er meer geld ter beschikking is.

Webpage