Alles over timmerwerken

De timmerwerken zijn de basis, het skelet van uw bouw. TBGS B.V. biedt u de ambachtslieden voor deze belangrijke klus en werkzaamheden. U hoeft dus niet voor het timmerwerk op zoek naar een vakbekwame timmerman.

Timmerwerken in vele toepassingen

Wat uw wensen ook zijn de timmerman maakt het geraamte voor uw bouw. Dit is dus een belangrijk onderdeel van de klus, en u wilt vanzelfsprekend een timmerman voor uw timmerwerken die zijn ambacht verstaat. De draagstructuur van daken, het geraamte van uw dakkapel, een mooie veranda aan uw huis of in de tuin aftimmeren, een extra carport, een overkapping, maar ook de kozijnen of het plaatsen van een dakraam... De basis is het timmerwerk. Allemaal uit te voeren door TBGS B.V..

Het timmerwerk van uw keuze

De toepassing van het timmer werk van uw dak is belangrijk. Afhankelijk van uw wensen kunt u met ons overleggen voor welk timmerwerk u kiest. Wilt u in een beperkte ruimte extra ruimte creƫren en een grote gelijkmatige draagkracht van het dak zou er gekozen kunnen worden voor een spanten dak, met A-spanten. In geval van een renovatie zou uw keuze kunnen uitgaan naar een traditionele dakconstructie met kepers en gordingen. Overigens is dit tevens in nieuwbouw een veel gemaakte keuze. Ook een plat dak heeft een solide draagstructuur voor de dakplaten nodig. En denk eens aan een dakkapel. Daar is het timmerwerk mogelijk niet allen de basis maar ook de body. Omdat een dakkapel moeilijk te bereiken is voor onderhoud en reiniging, zou u mogelijk kunnen kiezen voor een kunststof buitenkant.

Ook voor al uw timmerwerk kunt u terecht bij TBGS B.V.

Webpage