header

Waarom TBGS?

  • Wij zijn specialist in dakwerken en zijn gevestigd in Eindhoven
  • Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
Offerte aanvragen
Home » Bouwen » Timmerwerken

Alles over timmerwerken

De timmerwerken zijn de basis, het skelet van uw bouw. TBGS B.V. biedt u de ambachtslieden voor deze belangrijke klus en werkzaamheden. U hoeft dus niet voor het timmerwerk op zoek naar een vakbekwame timmerman.

Timmerwerken in vele toepassingen

Wat uw wensen ook zijn de timmerman maakt het geraamte voor uw bouw. Dit is dus een belangrijk onderdeel van de klus, en u wilt vanzelfsprekend een timmerman voor uw timmerwerken die zijn ambacht verstaat. De draagstructuur van daken, het geraamte van uw dakkapel, een mooie veranda aan uw huis of in de tuin aftimmeren, een extra carport, een overkapping, maar ook de kozijnen of het plaatsen van een dakraam… De basis is het timmerwerk. Allemaal uit te voeren door TBGS B.V..

Het timmerwerk van uw keuze

De toepassing van het timmer werk van uw dak is belangrijk. Afhankelijk van uw wensen kunt u met ons overleggen voor welk timmerwerk u kiest. Wilt u in een beperkte ruimte extra ruimte creëren en een grote gelijkmatige draagkracht van het dak zou er gekozen kunnen worden voor een spanten dak, met A-spanten. In geval van een renovatie zou uw keuze kunnen uitgaan naar een traditionele dakconstructie met kepers en gordingen. Overigens is dit tevens in nieuwbouw een veel gemaakte keuze. Ook een plat dak heeft een solide draagstructuur voor de dakplaten nodig. En denk eens aan een dakkapel. Daar is het timmerwerk mogelijk niet allen de basis maar ook de body. Omdat een dakkapel moeilijk te bereiken is voor onderhoud en reiniging, zou u mogelijk kunnen kiezen voor een kunststof buitenkant.

Ook voor al uw timmerwerk kunt u terecht bij TBGS B.V.

Opzoek naar een totaal partner voor uw nieuw/verbouw plannen?

Slide 4
Snelle service
Image is not available
Joost Blakenburg, Google reviews

Snelle service! Waar bij andere bedrijven pas over een paar maanden plek was, kon TBGS de volgende dag al langs komen. Offerte voor noodreparatie, maar toen bleek dat de definitieve reparatie ook meteen kon worden gedaan…

Slide 5
Prima bedrijf
Image is not available
Matt vd Donk - Google reviews

Prima bedrijf: goede en vlotte communicatie, open en eerlijk over de klus, duidelijke offerte en factuur, denkt met de klant mee, biedt snel nieuwe oplossing wanneer (bijv. wegens regen) een klus niet lukt. Wij hadden lekkage..

Slide 1
Goede service
Image is not available
T.A. Pouw - Google reviews

Wederom bijzonder goede service: Snelle reactie, een heldere diagnose en offerte, vakmanschap, en daarbij zeer prettig en professioneel in het contact..