Nieuwbouw, aan- of verbouw van uw huis of dakkapel

Iedereen droomt wel eens van meer of beter, passender bij de ontwikkelingen in het gezin of een moderner huis. En juist wanneer verhuizen geen optie is, of wanneer de woning verder goed voldoet is ver- of bijbouwen soms een meer voor de hand liggende optie.

Dakkapel of veranda…

Of het nu werkzaamheden aan een praktijk in de garage betreft, een uitbouw van de kinderkamer op het balkon boven de keuken, een dakkapel in de zolderkamer voor de studerende zoon, een veranda over de breedte van het huis met lichtdoorlatende dakplaten, een garage naast het huis,een kamer op het garagedak of een dakterras op de uitbouw; De ideeën en wensen zijn zo veelzijdig als dat er mensen zijn. Wij doen wat onze naam belooft. De nieuwbouw in totaal, inclusief metselwerk en timmerwerk, van fundering tot de dakwerken.

Eén specialist voor heel uw nieuwbouw

Een terloops gemaakt plan heeft echter in de praktijk veel voeten in de aarde. Uw eerste keuze gaat uit naar een specialist, maar die kan dikwijls niet alles. En het inhuren van meerdere vakmensen vergt een erg goede samenwerking en communicatie. En wie gaat dit leiden? Als leek wil je dat een ander je plan concreet maakt, uitvoert en regisseert. Jouw woonwensen vertaalt naar gedegen vakwerk. Je dus wilt een specialist op alle gebied, een totaal pakket, van de tekening tot het dak. Voor alle aspecten van uw nieuwbouw kunt u zich wenden tot TBGS B.V., één partij, wat overzichtelijk is en kosten bespaart.

Webpage