header

Waarom TBGS?

  • Wij zijn specialist in dakwerken en zijn gevestigd in Eindhoven
  • Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
Offerte aanvragen
Home » Bouwen » Nieuwbouw

Nieuwbouw, aan- of verbouw van uw huis of dakkapel

Iedereen droomt wel eens van meer of beter, passender bij de ontwikkelingen in het gezin of een moderner huis. En juist wanneer verhuizen geen optie is, of wanneer de woning verder goed voldoet is ver- of bijbouwen soms een meer voor de hand liggende optie.

Dakkapel of veranda…

Of het nu werkzaamheden aan een praktijk in de garage betreft, een uitbouw van de kinderkamer op het balkon boven de keuken, een dakkapel in de zolderkamer voor de studerende zoon, een veranda over de breedte van het huis met lichtdoorlatende dakplaten, een garage naast het huis,een kamer op het garagedak of een dakterras op de uitbouw; De ideeën en wensen zijn zo veelzijdig als dat er mensen zijn. Wij doen wat onze naam belooft. De nieuwbouw in totaal, inclusief metselwerk en timmerwerk, van fundering tot de dakwerken.

Eén specialist voor heel uw nieuwbouw

Een terloops gemaakt plan heeft echter in de praktijk veel voeten in de aarde. Uw eerste keuze gaat uit naar een specialist, maar die kan dikwijls niet alles. En het inhuren van meerdere vakmensen vergt een erg goede samenwerking en communicatie. En wie gaat dit leiden? Als leek wil je dat een ander je plan concreet maakt, uitvoert en regisseert. Jouw woonwensen vertaalt naar gedegen vakwerk. Je dus wilt een specialist op alle gebied, een totaal pakket, van de tekening tot het dak. Voor alle aspecten van uw nieuwbouw kunt u zich wenden tot TBGS B.V., één partij, wat overzichtelijk is en kosten bespaart.

Opzoek naar een totaal partner voor uw nieuw/verbouw plannen?

Slide 4
Snelle service
Image is not available
Joost Blakenburg, Google reviews

Snelle service! Waar bij andere bedrijven pas over een paar maanden plek was, kon TBGS de volgende dag al langs komen. Offerte voor noodreparatie, maar toen bleek dat de definitieve reparatie ook meteen kon worden gedaan…

Slide 5
Prima bedrijf
Image is not available
Matt vd Donk - Google reviews

Prima bedrijf: goede en vlotte communicatie, open en eerlijk over de klus, duidelijke offerte en factuur, denkt met de klant mee, biedt snel nieuwe oplossing wanneer (bijv. wegens regen) een klus niet lukt. Wij hadden lekkage..

Slide 1
Goede service
Image is not available
T.A. Pouw - Google reviews

Wederom bijzonder goede service: Snelle reactie, een heldere diagnose en offerte, vakmanschap, en daarbij zeer prettig en professioneel in het contact..