header

Waarom TBGS?

  • Wij zijn specialist in dakwerken en zijn gevestigd in Eindhoven
  • Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
Offerte aanvragen
Home » Bouwen » Metselwerk

Alles over metselwerken

U kunt bij TBGS B.V. voor alle werkzaamheden rondom uw huis terecht. Ook voor metselwerken van uw: – Aanbouw – Bijbouw – Verbouw – Nieuwbouw – Renovatie – Schoorsteen – Muur

zodat u daarvoor niet op zoek hoeft naar een goede metselaar. Wij hebben de vakman gewoon in huis! Het metsel werk van uw bouw moet door een vakman gebeuren die niet alleen verstand heeft van metselen maar ook van de rest van de bouw, zodat één en ander goed op elkaar afgestemd wordt.

Metselwerken in vele variaties

Metselwerk is veel meer dan een eenvoudig muurtje. U kunt kiezen uit verschillende soorten stenen, kleuren van de stenen, passend bij uw woning of juist in contrast. En wist u dat er ruim twintig verschillende metselverbanden mogelijk zijn? En keuze uit maar liefst zes verschillende manieren van voegen? TBGS B.V. bespreekt met u de mogelijkheden en geeft advies voor wat betreft uw specifieke wensen. Voor deze of andere vragen bel ons op 040-2026744 of mail ons via info@tbgs.nl.

Praktische keuzes in uw metselwerk

Verder is het relevant dat er goed nagedacht wordt over de mogelijkheden van een spouw of enkel steensmuur, waarbij het wellicht mogelijk is een bestaand muurtje te herbruiken in de nieuwe plannen. Dit is natuurlijk bij uitstek het moment om spouwmuurisolatie te overwegen. Ook dit is iets waar een vakman van ons u over kan informeren en adviseren. Maakt u vrijblijvend een afspraak om uw plannen voor te leggen aan de vakman, en wij schetsen voor u de mogelijkheden en opties, waarbij we u een eerlijk advies geven.

Metselwerk en andere specialisme onder één dak

Omdat wij behalve het dak ook het metselwerk, timmerwerk en eventuele isolatie kan uitvoeren heeft u geen zorgen rondom het afstemmen van de verschillende expertises en blijft de prijs laag.

Opzoek naar een totaal partner voor uw nieuw/verbouw plannen?

Slide 4
Snelle service
Image is not available
Joost Blakenburg, Google reviews

Snelle service! Waar bij andere bedrijven pas over een paar maanden plek was, kon TBGS de volgende dag al langs komen. Offerte voor noodreparatie, maar toen bleek dat de definitieve reparatie ook meteen kon worden gedaan…

Slide 5
Prima bedrijf
Image is not available
Matt vd Donk - Google reviews

Prima bedrijf: goede en vlotte communicatie, open en eerlijk over de klus, duidelijke offerte en factuur, denkt met de klant mee, biedt snel nieuwe oplossing wanneer (bijv. wegens regen) een klus niet lukt. Wij hadden lekkage..

Slide 1
Goede service
Image is not available
T.A. Pouw - Google reviews

Wederom bijzonder goede service: Snelle reactie, een heldere diagnose en offerte, vakmanschap, en daarbij zeer prettig en professioneel in het contact..