Alles over metselwerken

U kunt bij TBGS B.V. voor alle werkzaamheden rondom uw huis terecht. Ook voor metselwerken van uw: - Aanbouw - Bijbouw - Verbouw - Nieuwbouw - Renovatie - Schoorsteen - Muur

zodat u daarvoor niet op zoek hoeft naar een goede metselaar. Wij hebben de vakman gewoon in huis! Het metsel werk van uw bouw moet door een vakman gebeuren die niet alleen verstand heeft van metselen maar ook van de rest van de bouw, zodat één en ander goed op elkaar afgestemd wordt.

Metselwerken in vele variaties

Metselwerk is veel meer dan een eenvoudig muurtje. U kunt kiezen uit verschillende soorten stenen, kleuren van de stenen, passend bij uw woning of juist in contrast. En wist u dat er ruim twintig verschillende metselverbanden mogelijk zijn? En keuze uit maar liefst zes verschillende manieren van voegen? TBGS B.V. bespreekt met u de mogelijkheden en geeft advies voor wat betreft uw specifieke wensen. Voor deze of andere vragen bel ons op 040-2026744 of mail ons via info@tbgs.nl.

Praktische keuzes in uw metselwerk

Verder is het relevant dat er goed nagedacht wordt over de mogelijkheden van een spouw of enkel steensmuur, waarbij het wellicht mogelijk is een bestaand muurtje te herbruiken in de nieuwe plannen. Dit is natuurlijk bij uitstek het moment om spouwmuurisolatie te overwegen. Ook dit is iets waar een vakman van ons u over kan informeren en adviseren. Maakt u vrijblijvend een afspraak om uw plannen voor te leggen aan de vakman, en wij schetsen voor u de mogelijkheden en opties, waarbij we u een eerlijk advies geven.

Metselwerk en andere specialisme onder één dak

Omdat wij behalve het dak ook het metselwerk, timmerwerk en eventuele isolatie kan uitvoeren heeft u geen zorgen rondom het afstemmen van de verschillende expertises en blijft de prijs laag.

Webpage