header

Waarom TBGS?

  • Wij zijn specialist in dakwerken en zijn gevestigd in Eindhoven
  • Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
Offerte aanvragen
Home » Bouwen » Aanbouwen aan uw huis

Aanbouwen aan uw huis

Een aanbouw is een een verlenging of verhoging van uw huis. Denk bijvoorbeeld aan een verlenging van uw huiskamer in de tuin, een erker aan de voorkant van uw huis of een extra ruimte voor een bedrijfspand. Elke aanbouw voegt extra waarde toe aan uw huis. Wanneer u een aanbouw overweegt, dan zijn er een aantal belangrijke punten en werkzaamheden om rekening mee te houden zoals:

  • Wat wilt u aanbouwen?
  • Wat zijn de financiele mogelijkheden?
  • Wat zijn de regels in uw gemeente m.b.t. aanbouwen?
  • Wie gaat de aanbouw uitvoeren?
  • Zijn er subsidie regelingen waar u gebruik van kunt maken?

Een aanbouw is vaak een kleinere ingreep dan een verbouw van uw woning en valt onder de categorie nieuwbouw. Toch komt ook hier veel bij kijken. Bepaal daarom van tevoren goed wat u precies wilt en teken indien mogelijk op de grond waar u wilt aanbouwen met krijt of verf. Hoe de aanbouw eruit komt te zien en tot waar de aanbouw gemaakt kan en mag worden.

Indien u niet van plan bent zelf een aanbouw te maken, schakel dan de hulp van experts. TBGS B.V. kan u daarmee helpen en is specialist in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van uw woning. Onze vakmannen zijn breed opgeleidt en kunnen elke klus aan. Dat maakt ons bedrijf flexibel en uw klus snel en vakkundig gemaakt.

Subsidie voor uw aanbouw

Veel gemeentes stimuleren aanbouwen door subsidies. Het is daarom altijd goed om tijdens het aanvragen van uw vergunningen, ook navraag te doen over subsidies. Het kan uw klus financieel een stuk aantrekkelijker maken. Vaak kunt u al veel informatie vinden op de website van uw gemeente.

Aanbouwen bij bedrijven of verenigingen

Ook een bedrijfspand of vereningspand kan een wens tot aanbouw hebben. Deze projecten volgen dezelfde stappen als een aanbouw bij particulieren. Kies ook voor deze klussen een expert. Wij werken niet alleen voor particulieren, maar werkt regelmatig ook aan klussen voor bedrijven, scholen en verenigingen. Wij worden hoog gewaardeerd door onze klanten en staan voor onze kwaliteit en service. Wij durven daarom ook lange garanties te geven op ons werk.

Opzoek naar een totaal partner voor uw nieuw/verbouw plannen?

Slide 4
Snelle service
Image is not available
Joost Blakenburg, Google reviews

Snelle service! Waar bij andere bedrijven pas over een paar maanden plek was, kon TBGS de volgende dag al langs komen. Offerte voor noodreparatie, maar toen bleek dat de definitieve reparatie ook meteen kon worden gedaan…

Slide 5
Prima bedrijf
Image is not available
Matt vd Donk - Google reviews

Prima bedrijf: goede en vlotte communicatie, open en eerlijk over de klus, duidelijke offerte en factuur, denkt met de klant mee, biedt snel nieuwe oplossing wanneer (bijv. wegens regen) een klus niet lukt. Wij hadden lekkage..

Slide 1
Goede service
Image is not available
T.A. Pouw - Google reviews

Wederom bijzonder goede service: Snelle reactie, een heldere diagnose en offerte, vakmanschap, en daarbij zeer prettig en professioneel in het contact..